Een e-liquid kopen met nicotine is veranderbaar

      Geen reacties op Een e-liquid kopen met nicotine is veranderbaar

In een e-liquid zit nicotine. Toch? Dit is niet helemaal waar. Je kunt er namelijk zelf voor kiezen om een e-liquid kopen te gaan met of zonder deze stof te bestellen. De een heeft namelijk meer behoefte aan deze gifstof dan de ander, waardoor er variabele gehaltes te vinden zijn bij leveranciers. Zo kun je voor een 20 milligram liquid gaan, maar ook voor 0 milligram en enkele variabelen er tussenin. Je hebt hierdoor veel meer keuze en het kan jou ook nog verschillende voordelen opleveren.

Een e-liquid kopen brengt voordelen mee

Een van de voordelen van een e-liquid kopen met nicotine is dat je zelf het gehalte aan kunt passen. Als jij gaat afbouwen om aan het einde van het traject te kunnen stoppen met roken, is deze variant van belang. Jouw lichaam moet namelijk langzaam wennen aan het feit dat er geen nicotine meer in komt. Door dit rustig af te bouwen, zul je ook minder snel teruggrijpen naar de gewone sigaretten. Daarnaast krijg je de schadelijke stoffen niet binnen die in een sigaret zitten, waardoor jouw gezondheid minder snel achteruitgaat.

Vergelijk het met een gewone sigaret

Een e-liquid kopen met of zonder nicotine kan dus verschil brengen in jouw rookgewoonten. Echter zal het nooit helemaal hetzelfde zijn. Je kunt het nicotinegehalte vergelijken met het roken van een normale sigaret, maar je kunt er wel voor kiezen hoeveel milligram nicotine je binnen krijgt. Dit heeft voordelen met het stoppen met roken, maar kan jou ook extra stress opleveren doordat je niet de juiste stappen doorlopen hebt. Bouw daarom altijd op de juiste manier af.