29 november 2021

Hoeden en petten

Bekijk de hoeden en petten bij Hatland. Het is leuk als je bij één webshop al die hoeden en petten zo door elkaar ziet staan. De sportieve pet Xess en hoedje Yelmer is niet te vergelijken met de chiquere pet Wolff of een Trilby hoed. Je kan dan ook stellen dat Hatland een hoed of pet voor iedere gelegenheid heeft. Op de website kun je dan ook makkelijk filteren. Zoek je een hoed voor de zomer? Dan kun je verder filteren, een strorieten hoed, of UPF 50 zonnehoed? Je kan ook filteren op dames of heren hoeden en petten, en al met al is het een flinke collectie.

Bij Hatland heb jij de keuze

Het assortiment hoeden en petten is dus groot. Opvallend is dat de kwaliteit van alle hoeden en petten bij Hatland zeer goed is. Je hebt er jarenlang plezier van, het is letterlijk voor meerdere seizoenen. Veel items zijn functioneel. Als voorbeeld een regenhoed, maar ook een muts voor als het koud is. Hatland heeft ook een flinke collectie mutsen en handschoenen. Op de website kun je filteren op die eigenschappen, en misschien komt de twijfel tussen een hoed van Gore-Tex of de pet Ruston van hetzelfde materiaal? In ieder geval heb jij bij Hatland de keuze.

Nu begint de zoektocht naar het goede hoofddeksel

Het zijn zoveel hoeden en petten, eerst enkele adviezen. Als je iets zoekt om te tuinieren, kijk dan bij de strorieten hoeden. Als je iets als accessoire wil, kijk dan bij de gleufhoeden. Wil je het sportiever, kan dan bij de petten. Zoek je expliciet iets voor outdoor activiteiten, kijk dan eerst naar de eigenschappen, het model komt later wel. Mocht je jezelf hier nergens in vinden, het vissershoedje en de schipperspetten zijn neutraal. Alle hoeden en petten hebben veel draagcomfort en zijn erg duurzaam. De voornoemde vissershoed en schipperspet gaat vele jaren mee. Bekijk de hoeden, petten, mutsen, en handschoenen op de website.