29 november 2021
keuken Amsterdam

Keuken in Amsterdam eindelijk gevonden

Samen met mijn vriend heb ik een appartement in Amsterdam gekocht. Heerlijk aan het water, op een minuut of vijf lopen van de binnenstad. Wij houden zo van die stad. Het heeft ook gewoon alles! Door de week wonen we op het platteland, maar vrijwel ieder weekend gaan we naar Amsterdam. Een keuken in Amsterdam hadden we nog niet. Wel een tijdelijke keuken om wat op klaar te maken, maar geen volwaardige keuken. De keuken die ik zocht moest betaalbaar zijn, maar ook weer veel te bieden hebben. Dat was nog niet zo eenvoudig. Een keuken in Amsterdam zoeken was niet gemakkelijk. Veel winkels gezien, internet afgezocht, nergens de keuken van mijn dromen te vinden! Een vriend van me gaf me de tip om hier eens binnen te lopen. Een schot in de roos! Wat een fantastische winkel en wat een keuze!

keuken Amsterdam

Appartement is nu af

Nu is het grote genieten begonnen. De keuken is geplaatst en het is werkelijk een plaatje. Ongekend. De verkoper in de winkel begreep trouwens precies wat ik bedoelde. Hij kwam zelf ook uit Amsterdam, dat schept natuurlijk een band. Op de dag van plaatsing was ik best zenuwachtig, maar dat was nergens voor nodig. Het plaatsen ging erg professioneel en alles was binnen een dag klaar. Heel goed bedrijf dit!