23 januari 2022

Meespelen aan loterijen: Goed idee?

De eerste loterijen in Nederland werden al rond het jaar 1444 gespeeld. Elk jaar vallen er wel honderden mensen in de prijzen. Het is daarom niet gek dat veel Nederlanders nog steeds graag meedoen met een loterij om een mooie prijs te kunnen winnen. Met een abonnement op een loterij, betaal je vaak maandelijks een bedrag voor een lot om mee te spelen. Veel van de Nederlandse loterijen geven een deel van de opbrengsten aan goede doelen, dit kan ook een reden zijn om mee te doen. Het hoogste bedrag dat ooit is gewonnen in Nederland met een loterij is 90 miljoen. Er zijn maar weinig mensen die zon mooi bedrag niet zouden willen winnen.

Opzeggen van je deelname

Het is logisch dat je de kans niet wilt missen om een mooie prijs te winnen. Zeker met bijvoorbeeld de Postcodeloterij is die druk erg groot. Het idee dat je buren wellicht een grote prijs winnen, en de hele postcode in de prijzen valt is moeilijk te verkroppen. Toch heeft de Postcodeloterij een winkans van 1 op 6 en dat is de laagste winkans van alle loterijen in Nederland. Als je met meerdere loten meespeelt dan kan dit ook nog hoog oplopen in de maandelijkse kosten. Als je met minder loten wilt meespelen of misschien wel helemaal wilt stoppen met je deelname dan kun je online makkelijk de Postcodeloterij opzeggen. Dit kan je een hoop geld besparen op jaarbasis en is zeker de moeite waard als je wat meer op je geld wilt letten. Het meedoen aan een loterij is leuk als je wat wint, maar helaas is de kans op een grote prijs bij de Postcodeloterij niet heel groot.

Hulp bij het opzeggen

Het opzeggen van een abonnement kan soms lastig zijn. 123opzeggen kan jou helpen met het opzeggen van je deelname of abonnement. Zij hebben namelijk een efficiënt systeem waarbij jij alleen de benodigde gegevens hoeft in te vullen en zij hier een perfecte brief van opstellen. Zij zullen vervolgens de brief voor jou opsturen zodat jouw deelname netjes kan worden beëindigd. Hiermee ga je onprettige telefonische gesprekken uit de weg en dit scheelt je niet alleen tijd maar ook zeker veel energie. Denk je al langer na om je deelname op te zeggen? Twijfel dan niet en beëindig je deelname dan snel online. Je kunt natuurlijk altijd weer meedoen als je het geld kunt missen.