Mooi Museum in Gelderland gevonden

      Geen reacties op Mooi Museum in Gelderland gevonden

Mijn broertje is een erg grote liefhebber van kunst. het leek mij daarom ook een erg leuk idee om samen met hem een bezoek te brengen aan een museum bij ons in de buurt. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar Museum Gelderland om een mooi museum te vinden.

Veel zoekresultaten op het internet

Toen ik op het internet op zoek ging naar museum Gelderland kreeg ik erg veel zoekresultaten van veel verschillende musea. Nadat ik een aantal websites had bezocht en met elkaar ahd vergeleken kwam ik uiteindelijk terecht op de website van Museum lalique. De website van het museum is erg goed en overzichtelijk. Op de website is ook erg veel informatie te vinden over de veel verschillende kunstwerken die er in het museum tentoon worden gesteld. Ook is er erg veel informatie op de website te vinden over de kunstenaars die deze kunstwerken hebben gemaakt. na het lezen van de informatie besloot ik om twee kaarten voor het museum te kopen.

Een erg leuke en leerzame dag

Ik heb samen met mijn broertje een erg leuke en leerzame dag gehad. We vonden de kunstwerken die in het museum tentoon worden gesteld beide erg mooi. De medewerkers zijn ook erg vriendelijk en zijn ook erg behulpzaam.