Online rooster maken doe je met Tamigo

      Geen reacties op Online rooster maken doe je met Tamigo

Ben je op zoek naar een applicatie die je online rooster maken laat kunnen? Een bedrijf die deze applicatie kan aanbieden is Tamigo. Tamigo is namelijk een applicatie waar vele jaren aan gewerkt is om helemaal te perfectioneren. Zo is Tamigo bedoeld om roosters van vele bedrijven bij te houden, en dit dan ook op een eenvoudige manier. Hierbij kun je denken aan de besturen. Deze is namelijk voor iedereen gemaakt, zodat iedereen zijn werkuren goed kan invoeren en zien, en dat ook echt niemand in de problemen komt qua werktijden.

Zeer voordelig om voor werknemers te nemen

online rooster maken

De diensten van Tamigo zijn in vergelijking met concurrenten zeer goed, en het beste nog, zeer voordelig. Zo hoef je dus niet veel te betalen voor een roosterapplicatie.

Eenvoudig in mobiel gebruik

De meeste werknemers bekijken hun rooster 90% van de tijd op hun mobiele telefoons, dus is het belangrijk dat ene applicatie waarop je dus je werkrooster ziet, ook daadwerkelijk goed werkt op mobiel. Daarom heeft Tamigo er voor gezorgd dat de Tamigo app op de snelste en beste manier werkt. Hierdoor is het eenvoudig voor vele werknemers om “on the go” snel hun meest recente rooster te bekijken.