23 januari 2022

Opleiding online marketing

Een opleiding online marketing duurt slechts 15 weken en levert een mooie aanvulling op je cv. Bovendien ontvang je aan het eind van je opleiding online marketing, als je het examen haalt tenminste, een diploma dat vergelijkbaar is met mbo-4 niveau. En daarvoor hoef je maar 15 lessen te volgen. De lessen zijn namelijk maar eens per week voor een paar uur. Je hoeft niet eens de hele dag naar school. Als je ook maar je huiswerk maakt buiten de lessen om. Deze opleiding online marketing vind je bij Fabius opleidingen.

Waarom en wanneer

Online marketing is steeds belangrijker omdat steeds meer van ons dagelijks leven zich ook online afspeelt. Ook daarom is het geen gek idee om de opleiding online marketing te volgen. Je kunt bijna overal in Nederland wel de opleiding volgen. De lessen duren iedere week drie uurtjes en beginnen of in de ochtend om 9 uur of in de avond om 7 uur. De keuze is aan jouzelf of je de lessen in de avond of in de ochtend wil volgen. Op welke dag de lessen zijn, verschilt per locatie.

De invulling van de opleiding

Tijdens de opleiding online marketing wordt aandacht besteed aan een aantal onderdelen. Allereerst is dat marketing – logisch natuurlijk. Daarna ga je over op online marketing en komen ook effectieve websites aan bod. Als je dan bekender bent met het online marketing terrein, worden social media en zoekmachinemarketing behandeld. Tot slot wordt aandacht besteed aan mobiele marketing en content. Voor alle informatie over de opleiding online marketing en de leslocaties en startdata, ga je naar deze pagina.