Prachtige wandtegels in Nijmegen

      Geen reacties op Prachtige wandtegels in Nijmegen

Ik heb een tweede huis in Nijmegen. In deze woning verblijf ik vrijwel alle weekenden. Door de week ben ik druk aan het werk en dan vind ik heerlijk om af en toe naar de stad te gaan om daar heerlijk te feesten. Ik heb een internetbedrijf en dat levert veel stress op. Hier in Nijmegen kan ik lekker op stap en dompel ik mezelf onder in het nachtleven. Voor mijn badkamer in Nijmegen wilde ik zwarte wandtegels kopen. Ik hou van zwart glanzende tegels. Op een zaterdag ben ik naar een aantal winkels gegaan. Op zoek naar wandtegels in Nijmegen! Maar dat viel nog niet mee. Ze waren gewoon niet te vinden. Wandtegels in Nijmegen uitzoeken was dus nog veel moeilijker als ik dacht! Een vriendin van me gaf me de tip om hierheen te gaan. Dat had ik direct moeten doen! Ik vond mijn droomtegels hier al na vijf minuten. En de vragen die ik had, werden keurig en goed beantwoord. Wat was ik blij met deze winkel.

wandtegels nijmegen

Dik tevreden

Ik ben echt dik tevreden over deze winkel. Over het assortiment, over de prijzen, maar zeker ook over de service. Want hoeveel vragen ik ook had, ze werden allemaal keurig beantwoord. Daar hou ik van. En nu geniet ik volop van mijn zwarte tegels!