Veilig E-mailen

      Geen reacties op Veilig E-mailen

Wil jij een beveiligde E-mail versturen met outlook, maar weet je je geen raad? Neem een kijkje op de website van Smartlockr. Wij van Smartlockr zorgen er voor dat jouw email veilig en bij de juiste persoon te recht komt. Tegenwoordig zijn er veel hackers die er alles aan doen om bij jouw gevoelige informatie te komen wij zorgen dat dit niet van toepassing komt.

Eigen ervaring

Toen ik hoorde van Smartlockr was ik gelijk verkocht. Voor mijn werk moet ik vaak E-mailtjes versturen. Vaak had ik het probleem dat ik de E-mails naar de verkeerde persoon stuurde of dat ik bang was dat een of andere Hacker in mijn E-mail terecht zou komen. Maar door de diensten van Smartlockr is dit helemaal het geval niet meer. Als je op het punt staat om het mailtje te versturen wordt dit door het bedrijf versleuteld. Alleen de persoon die het mailtje hoort te ontvangen kan dan bij de informatie komen. Ook is er een extra laag waarbij jij de gegevens van de ontvanger een extra keer kunt na checken voordat de mail wordt verzonden. En als dit toch misgaat kun je met Smartlockr het mailtje meteen blokkeren voor de ontvanger.