29 november 2021
Makelaar Leidschendam

Waarom de makelaar in Leidschendam het extra druk heeft

De woningmarkt is op dit moment flink krap. Er zijn echter een aantal dorpen, steden en buurten waar het extra krap is. Een makelaar in Leidschendam bijvoorbeeld heeft het momenteel behoorlijk druk. Er zijn eindeloos veel mensen die in Leidschendam willen wonen op dit moment, en dat heeft een aantal redenen:

Makelaar Leidschendam
  • het is vlakbij de grote stad maar toch rustig
  • het is goedkoper dan het centrum van Den Haag maar wel dichtbij
  • het heeft veel voorzieningen voor gezinnen en alleenstaanden

Vlakbij de stad

Wonen in het centrum van een grote stad? Dat is voor vrijwel iedereen onbetaalbaar geworden. Alleen de absolute elite kan het nog betalen om aan een gracht te wonen of in het centrum van een stad als Rotterdam of Den Haag. Daarom zijn omringende dorpen en wijken steeds populairder. Met name de wijken die veel te bieden hebben. Leidschendam is een van die plekken. Je woont er goedkoper dan in de grote stad maar je geniet wel van vrijwel alle gemakken van het centrum. Dat is natuurlijk een win-win situatie!

Voorzieningen genoeg in Leidschendam

Daarnaast is Leidschendam een plek die flink gegroeid is door de jaren heen. Je kunt er prima winkelen en bent van alle gemakken voorzien. Je bent weliswaar zo in de stad, maar je hoeft er niet eens heen als je niet wil!