Zo kun je een unieke Piaggio Zip SP kopen

Er rijden veel scooters rond in Nederland. Niet vreemd, want deze vervoermiddelen zijn praktisch, zuinig in gebruik en de meeste modellen zijn ook nog eens betaalbaar. Nog een leuk voordeel is het aantal opties om jouw scooter uniek te maken. Bij een auto zijn er behoorlijk wat opties zoals de kleur van de lak, de velgen of matten, bij scooters kun je vrijwel elk moertje vervangen voor een compleet uniek exemplaar. Zo verkoopt de Fast & Furious scooterzaak een aantal custom modellen die je weer verder kunt uitbreiden met de features die passen bij jouw voorkeuren en leefstijl. Wanneer jij op zoek bent naar een maatwerk scooter kan een Piaggio Zip scooter SP kopen dé oplossing zijn.

Fast & Furious

Zo begin je met een Piaggio Zip SP kopen

Als eerste stap ga je naar de Fast & Furious scooterzaak. Er zijn een aantal locaties, je kunt ook gewoon in de webshop kijken. Ga naar de pagina van de Piaggio Zip SP Custom, daar zie je een aantal variaties staan. Let op, want het zijn vaak gelimiteerde edities. Als hier jouw droomscooter tussen staat moet je dus zeker niet te lang wachten om te bestellen. Mocht je het geld nog niet gespaard hebben kan leasen de oplossing zijn. Dan kun je namelijk in maandelijkse termijnen betalen. Maar weer terug naar de keuzemogelijkheden.

De standaard uitvoering ligt in prijs heel voordelig, zeker wanneer je bedenkt dat hetzelfde merk ook de veel duurdere Vespa scooters maakt. De Zip is een betaalbare 4-takt scooter met EURO4 keurmerk die voldoet aan alle strenge eisen in Nederland. Daarnaast is het een vlot design met een premium afwerking. Je kunt dit basismodel kiezen en vervolgens bepalen welke custom opties je graag wilt hebben. Soms is er een keuze voor officiële merk accessoires of voor onderdelen die niet van Piaggio afkomstig zijn. Doorgaans zal de kwaliteit overeenkomstig zijn, mocht je daar vragen over hebben neem je gewoon even contact op met de specialisten van de Fast & Furious scooterzaak.

Je kunt ook wat verder naar beneden scrollen, dan zie je een aantal exclusieve variaties op het basismodel. Dit kan de keuze een stuk eenvoudiger maken. Het team van de winkel heeft passende opties al gecombineerd om zo tot een complete scooter te komen, waar je nog steeds je eigen features aan toe kunt voegen op de productpagina. Zo is er de “Full Option” uitvoering waar je eigenlijk niets meer aan toe hoeft te voegen. Denk aan standaard een windscherm, valbeugels en kleuren die perfect op elkaar afgestemd zijn. Over kleurgebruik gesproken, er is bijvoorbeeld ook een compleet zwarte editie waarbij zowel de body, de beugels en de velgen compleet zwart zijn. Ook daar kun je weer wijzigingen in maken zoals white wall banden voor een bijzonder accent. Met een andere kleur lak lijkt de scooter direct op een compleet nieuw model, zo ziet mat leger groen er weer heel anders uit dan een glanzend blauw model. Je kunt zo een Piaggio Zip SP kopen die totaal niet meer lijkt op het basismodel.

Diverse scooters

Wat kun je aanpassen en waarom?

Hier zijn enkele custom opties die je kunt toevoegen of aanpassen:

●     Angel Eye verlichting

●     LED lampen

●     Valbeugels aan alle zijden

●     White wall banden voor een retro look

● Mat lak in plaats van hoogglans

●     Zwart gekleurde velgen

●     Geen, laag of hoog windscherm

En dat zijn alleen nog maar een paar zichtbare elementen. Dan zijn er ook nog andere maatwerk opties zoals een opgevoerde motor, een alarmsysteem of speciale winterbanden. Bescherm jouw unieke scooter met een regenhoes, doe langer met de accu door een druppellader mee te bestellen. Dit zijn wellicht geen opvallende aanpassingen, je merkt het wel in rijcomfort.

Bekijk zelf de Piaggio Zip SP Custom in de Fast & Furious scooterzaak en stel je eigen unieke snor- of bromscooter samen.